دستورالعمل کنترل و نگهداری محفظه های سرد
ردیف |
نام تجهیز |
شرح اقدام |
1 |
یخچال
|
1- در صورت آلودگی با مایعات بیولوژیک با محلول سفید کننده 10% باید ضد عفونی و تمیز شود. 2- هر شش ماه یک بار يخچال تمیز گردد. 3- دمای یخچال از روی دماسنج کالیبره طبق دستورالعمل روزانه ساعت 10 در فرم مخصوص ثبت شود. 4- دماسنج نصب شده در یخچال سالی یک بار توسط مراجع ذیصلاح کالیبره شود. 5- نظافت عمومی دستگاه شامل گردگیری با گاز آغشته به الکل 70 درصد به صورت هفتگی انجام پذیرد.
|
2 |
فريزر منهاي بيست درجه |
1- در صورت خراب شدن فریزر سریعا با شرکت پشتیبانی که شماره آن بر روی شناسنامه دستگاه قید شده، تماس گرفته شود و موجودی آن به یخچال دیگری منتقل گردد. 2- لاستیک دور درب فریزر کنترل شود. 3- هر شش ماه یک بار فریزر تمیز گردد. 4- دمای فریزر از روی دماسنج کالیبره طبق دستورالعمل روزانه ساعت 10 در فرم مخصوص ثبت شود. 5- دماسنج نصب شده در فریزر سالی یک بار توسط مراجع ذیصلاح کالیبره شود. 6- نظافت عمومی دستگاه شامل گردگیری با گاز آغشته به الکل 70 درصد به صورت هفتگی انجام پذیرد.
|
3 |
فريزر منهاي هشتاد درجه |
1- در صورت خراب شدن فریزر سریعا با شرکت که شماره آن بر روی درب فریزر نصب می باشد تماس گرفته شود و موجودی آن به فریزر دیگری منتقل گردد. 2- فریزرc°-80باید هر سال فریز و دفریز شود.(باید موجودی داخل آن خالی شود و فریزر خاموش گردد و پس از تمیز کردن دوباره روشن شود). 3- لاستیک دور درب فریزر کنترل شود. 4- هفته ای یک بار برفک درب فریزر تمیز گردد. 5- دمای یخچال از روی دماسنج کالیبره روزانه ساعت 10 در فرم مخصوص ثبت شود. 6- نظافت عمومی دستگاه شامل گردگیری با گاز آغشته به الکل 70 درصد به صورت هفتگی انجام پذیرد.
|
دیدگاه خود را ثبت کنید
تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟در گفتگو ها شرکت کنید.